Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-09-20/pre-edintele-republicii-moldova-a-avut-o-intrevedere-cu-eful-misiunii-i-reprezentantul-permanent-al--55529.html
Data: Sep 20, 2018 (23:18)

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu șeful misiunii și reprezentantul permanent al FMI în țara noastră

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu șeful Misiunii FMI, responsabil pentru Moldova, dl. Ruben Atoyan, și reprezentantul permanent al FMI în țara noastră, Volodymyr Tulin.

Părțile au discutat problemele actuale ce țin de politicile financiare și economice în Republica Moldova, inclusiv diverse riscuri și provocări, dar și aspecte privind politica internă și situația din regiune.

În cadrul dialogului, șeful statului a reiterat necesitatea continuării dialogului între conducerea Republicii Moldova și Fondului Monetar Internațional în contextul susținerii relațiilor reciproc avantajoase și de parteneriat cu alte țări și organizațiile internaționale, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.