Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-09-11/expozi-ia-interna-ionala-specializata-moldmedizinmolddent-2018-in-cadrul-zilelor-sanata-ii-la-moldex-55393.html
Data: Sep 11, 2018 (12:26)

Expoziția internațională specializată „Moldmedizin&Molddent 2018” în cadrul Zilelor Sănătății la Moldexpo

În perioada 12-14 septembrie 2018 la Chișinău se va desfășura Expoziția internațională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie „Moldmedizin&Molddent”, ediția a XXIV-a, organizată în cadrul Zilelor Sănătății. La expoziție sunt așteptate să participe cca 80 de companii din 10 țări: Republica Moldova, România, Ucraina, Belarus, Rusia, Ungaria, Cehia, Italia, SUA și China.

În cadrul expoziției se vor desfășura mai multe congrese de specialitate (al VI-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie și al VII-lea Congres Național de Pediatrie), precum și o serie de conferințe științifice. Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la un program variat de lecții publice despre modul sănătos de viață, planificarea familiei și sănătatea preconcepţională, controlul diabetului zaharat (nutriție, activitate fizică, obiceiuri alimentare şi stil de viață în prevenirea diabetului).

 Pe durata expoziției vor fi derulate un șir de spoturi sociale privind importanța examenelor profilactice la medic și vor fi prezentate informații privind drepturile şi accesul la serviciile medicale pentru deținătorii poliței de Asigurare Obligatorie de Asistență Medicală. La standuri vor fi expuse tehnologii medicale de ultima generație, echipamente și articole de uz medical, produse igienice, dezinfectante, îmbrăcăminte pentru personalul medical şi altele.

 Totodată, pe parcursul desfășurării Expoziției internaționale specializate „MoldMedizin&MoldDent 2018”, sunt preconizate consultații medicale ale medicilor-specialiști (pediatru, medic de familie, endocrinolog, cardiolog, ginecolog și pulmonolog). Pentru vizitatori vor fi efectuate, la fel, o serie de investigații medicale expres, anunță un comunicat al Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

 Expoziția Internațională Specializată „MoldMedizin&MoldDent 2018” este organizată de Centrul Internațional de Expoziții ”Moldexpo” cu suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și a Asociațiilor profesionale ale medicilor și farmaciștilor din Republica Moldova.

 ”Moldmedizin&Molddent” este cel mai important forum în domeniul sănătății în Republica Moldova, care stimulează dezvoltarea pieței interne de utilaje și servicii medicale în cadrul căruia sunt prezentate cele mai inovative servicii, tehnică medicală și produse noi în domeniul farmaceutic, stomatologiei, cosmetologiei etc.

 Tradițional, deja de 24 de ani, expoziția „MoldMedizin&MoldDent” contribuie într-un mod semnificativ la dezvoltarea sectorului de referință, aducând pe piață echipamente medicale de înaltă performanță și eficiență asigurând astfel accesul populației la servicii medicale de calitate.

 Invităm toată comunitatea medicală, specialiștii și consumatorii de servicii medicale la expoziția „Moldmedizin&Molddent 2018” la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” din str. Ghioceilor nr. 1, or. Chișinău.