Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
22.08.2018

Accident cu implicarea unui autocar de pe ruta Chişinău – Zatoca

În această noapte salvatorii IGSU au fost solicitați pentru a interveni la efectuarea lucrărilor de descarcerare în urma unui accident grav, care s-a produs pe traseul R-30 km.54, in apropierea localității Popeasca a raionului Ștefan Vodă. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:30.

Potrivit informațiilor operative un autocar de pe ruta Chişinău- Zatoca de model Setra cu 41 de pasageri la bord s-a tamponat cu un tractor de model MTZ și cu un automobil de model Peugeot în care se deplasau trei persoane inclusiv și un minor. La fața locului au intervenit salvatorii din Ștefan Vodă în comun cu pompierii din Căușeni.

În urma impactului angajații IGSU au evacuat pasagerii din autocar de rută Setra, dar și au efectuat lucrările de descarcerare pentru deblocarea unui pasager traumat, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă. Totodată, salvatorii au extras cadavrele a trei persoane, care au decedat pe loc. Două persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul de model Peugeot și o persoană din autocarul de rută de model Setra.

În urma accidentului au avut de suferit 13 persoane, care au suportat diferite traumatisme, iar un minor, care se afla în autovehicolul de model Peugeot este internat la terpie intensivă după ce a suportat traumatisme grave. Toate circumtanțele accidentului rutier urmează să fie stabilite de organele de drept, anunță DSE.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus