Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
15.08.2018

Un moldovean, decedat la Genova

Un cetățean al Republicii Moldova a decedat în urma prăbușirii unui pod rutier, ieri, la Genova, Italia. Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un mesaj de condoleanțe poporului italian și tuturor familiilor îndurerate. Premierul a menționat că autoritățile se vor implica în oferirea asistenței necesare pentru repatrierea corpului concetățeanului nostru.

„Guvernul va interveni și de această dată. Pentru noi este important fiecare cetățean, iar durerea familiei și a celor apropiați este durerea noastră, a tuturor”, a subliniat prim-ministrul.

Șeful Executivului a solicitat structurilor responsabile să se ocupe de procedura de repatriere a persoanei decedate. Consulatul general al Republicii Moldova la Milano va oferi suportul necesar în acest sens.

Concetățeanul nostru se numără printre cele 38 de persoane decedate în urma prăbușirii unui pod rutier, pe autostrada A10, în regiunea orașului italian Genova. Alte câteva zeci de persoane au fost grav rănite sau sunt date dispărute, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus