Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-07-17/pavel-filip-a-mul-umit-ambasadoarei-germaniei-julia-monar-pentru-contribu-ia-sa-la-men-inerea-unui-d-54798.html
Data: Jul 17, 2018 (21:53)

Pavel Filip a mulțumit ambasadoarei Germaniei, Julia Monar, pentru contribuția sa la menținerea unui dialog moldo-german activ

Prim-ministrul Pavel Filip a apreciat înalt activitatea ambasadoarei Germaniei în Republica Moldova, Julia Monar, în cadrul unei întrevederi de rămas bun care a avut loc astăzi. Premierul a subliniat că, deși a fost scurt, mandatul diplomatei s-a remarcat prin mai multe inițiative și acțiuni concrete.

„Apreciez contribuția dumneavoastră la consolidarea dialogului moldo-german. Ne dorim ca buna colaborare bilaterală să continue, pentru implementarea proiectelor comune”, a spus Pavel Filip.

La rândul său, ambasadoarea Germaniei la Chișinău, Julia Monar, a remarcat conlucrarea bună și posibilitatea de a fi într-un contact strâns cu Executivul. Diplomata a subliniat că relațiile moldo-germane sunt pline de conținut și s-a arătat convinsă că acestea se vor îmbunătăți în continuare.

De asemenea, Julia Monar a apreciat eforturile Guvernului în implementarea agendei de reforme și a reiterat susținerea Germaniei pentru parcursul european al țării noastre, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.