Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.06.2018

Deputații din Comisia politică externă și integrare europeană, în vizită la Parlamentul Republicii Cehe

Deputații din Comisia politică externă și integrare europeană efectuează o vizită de lucru la Parlamentul Republicii Cehe. La Praga, delegația parlamentară va avea o serie de întrevederi la Senatul Cehiei și Camera Deputaților. Agenda vizitei include discuții cu Președintele Camerei Deputaților, Radek Vondráček, precum și cu parlamentarii din Comitetul pentru afaceri externe, apărare și securitate și Comitetul pentru afaceri UE.

Delegația Parlamentului Republicii Moldova va vizita și orașul Hluboka nad Vltavou, unde primar este senatorul Tomáš Jirsa, Vicepreședintele Comitetului pentru afaceri externe, apărare și securitate.

Vizita are loc în contextul preluării bunelor practici parlamentare și a schimbului de experiență între comisiile de profil din Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul Cehiei.

Din componența delegației condusă de Președinta Comisiei, Violeta Ivanov fac parte deputații Vladimir Vitiuc, Vicepreședintele Parlamentului, Adrian Lebedinschi și Alexandr Nesterovschi, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus