Trimite e-mail | Printeaza
Politic
19.06.2018

La Washington au fost discutate aspectele cooperării economic între Republica Moldova și SUA

Dezvoltarea relațiilor comercial-economice între  Republica Moldova și SUA au fost discutate de ambasadorul agreat al Republicii Moldova la Washington, Cristina Balan, cu asistentul adjunct al Secretarului pentru comerț al SUA, David S. De Falco.

În cadrul dialogului, Cristina Balan a prezentat evoluțiile și prioritățile Guvernului Republicii Moldova în domeniul comercial-economic și oportunitățile investiționale în diverse sectoare ale economiei naționale. 

Potrivit MAE IE, David S. De Falco, a comunicat deschiderea SUA pentru dezvoltarea relaţiilor comercial-economice și activizarea grupului de lucru pe dimensiunea economică în formatul Dialogului Strategic RM – SUA.

Interlocutorii au convenit asupra continuării dialogului pentru consolidarea cooperării economice, inclusiv prin acordarea asistenței în perfecționarea cadrului juridic economic, informarea oamenilor de afaceri americani despre oportunitățile investiționale din Republica Moldova, schimbul de vizite bilaterale, precum  și organizarea diferitor evenimente economice în ambele țări.  

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus