Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-06-12/anre-anun-a-edin-a-publica-54289.html
Data: Jun 12, 2018 (22:00)

ANRE anunță ședință publică

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță desfășurarea ședinței publice a Consiliului de administrație, vineri, 15 iunie, 2018, str. Columna 90, etajul 2, sala de ședințe, în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele subiecte:

ora 09:00 – cu privire la tarifele de distribuție a energiei electrice și prețurile reglementate de furnizare a energiei electrice, prestate de către Î.C.S. ,,RED Union Fenosa" S.A. și, respectiv, Î.C.S. ,,Gas Natural Fenosa Furnizare Energie" S.R.L;
ora 10:00 - cu privire la tarifele de distribuție a energiei electrice și prețurile reglementate de furnizare a energiei electrice, prestate de către S.A. ,,RED Nord" și, respectiv, S.A. ,,FEE Nord";
ora 11:00 - cu privire la tarifele pentru serviciul public de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate prestat de S.A. „Apă-Canal Chișinău”.

Proiectele hotărârilor și calculele tarifelor și prețurilor reglementate pot fi consultate pe pagina web oficială a Agenției: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării, anunță Serviciul de presă al ANRE.