Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-06-05/foile-cu-antet-vor-circula-electronic-in-parlament-54173.html
Data: Jun 5, 2018 (22:54)

Foile cu antet vor circula electronic în Parlament

Hotărârea a fost aprobată de Biroul permanent al Parlamentului. Gestionarea electronică a foilor cu antet va începe în sesiunea parlamentară curentă. Această practică va permite economisirea de hârtie, resurse financiare și consumabile, va grăbi procesul de transmitere a informației. 

Gestionarea electronică a foilor cu antet este o practică aplicată cu succes în parlamentele din Letonia, Lituania, Estonia, Belgia și alte țări.

Parlamentul Republicii Moldova are propria identitate vizuală, după ce, la începutul anului curent, Biroul permanent a aprobat partea finală a Ghidului de identitate al instituției. Documentul stabilește principiile de design și identitate care urmează a fi aplicate în diferite contexte. Obiectivul acestuia este de a oferi Parlamentului o imagine ușor de recunoscut și o poziționare instituțională coerentă în procesul de comunicare atât intern, cât și public, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.