Trimite e-mail | Printeaza
Politic
19.05.2018

Pavel Filip l-a prezentat pe noul director general al Agenției Proprietății Publice colectivului

Pavel Filip l-a prezentat pe noul director general al Agenției Proprietății Publice colectivului

Prim-ministrul Pavel Filip l-a prezentat astăzi angajaților Agenției Proprietății Publice pe noul director general al instituției, Vladimir Baldovici. Șeful Executivului l-a felicitat pe noul director cu preluarea funcției de conducere a Agenției și i-a urat mult succes în activitatea profesională, menționând că Vladimir Baldovici are experiența și calitățile necesare pentru a realiza obiectivele stabilite.

În același timp, prim-ministrul a menționat că rolul Agenției Proprietății Publice a devenit mult mai important în urma reformei administrației publice centrale. „Un element cheie al acestei reforme a fost transferarea instituțiilor de stat din cadrul ministerelor, în subordinea Agenției. Astfel, miniștrii se vor concentra mai mult pe elaborarea politicilor în domeniile pe care le reprezintă, și nu pe activitatea economică a acestor întreprinderi”, a subliniat Pavel Filip.

La rândul său, Vladimir Baldovici a mulțumit prim-ministrului pentru încrederea acordată, subliniind că mizează pe suportul colegilor: „Vă asigur că ne vom strădui să răspundem la toate necesitățile care stau în fața țării și a Guvernului. Proprietatea statului aparține tuturor și gestionarea ei este foarte importantă”.

În scopul asigurării unei administrări eficiente a proprietății de stat, Agenția Proprietății Publice a fost transferată în subordinea directă a Guvernului în noiembrie 2017, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus