Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-05-17/va-fi-lansata-o-platforma-web-de-donare-a-scaunelor-auto-pentru-transportarea-copiilor-53996.html
Data: May 17, 2018 (20:09)

Va fi lansată o platformă web de donare a scaunelor auto pentru transportarea copiilor

O platformă web de donare a scaunelor auto pentru transportarea copiilor va fi lansată la Chișinău. Aceasta este parte a proiectului ”Un scăunel din inimă”, implementat cu sprijinul Președintelui Parlamentului Andrian Candu în calitate de Ambasador al siguranței rutiere.

Platforma de donare a scaunelor auto este destinată, în special, familiilor cu venituri mici, care au nevoie de un sistem de reținere, dar nu au posibilitatea să-l cumpere. 

În cadrul evenimentului, expertul elvețian Daniel Ballmann va susține un training despre utilizarea corectă a scaunelor auto pentru copii.

Proiectul ”Un scăunel din inimă” este realizat de către Automobil Club din Moldova și Clubul BKA din Belarus, cu susținerea financiară a Federației Internaționale de Automobilism.

Evenimentul de prezentare a proiectului va avea loc vineri, 18 mai 2018, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.