Trimite e-mail | Printeaza
Economie
10.05.2018

Programul național „Drumuri bune pentru Republica Moldova” prevede reabilitarea, până la sfârșitul acestui an, a 1200 de km de drumuri locale în 1200 de localități

Programul național „Drumuri bune pentru Republica Moldova” prevede reabilitarea, până la sfârșitul acestui an, a 1200 de km de drumuri locale în 1200 de localități

Prim-ministrul Pavel Filip a menționat, la începutul ședinței de astăzi a Guvernului, demararea cu succes a Programului „Drumuri bune pentru Moldova”.

Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Economiei și Infrastructurii, cinci porţiuni de drum au fost deja finalizate, pe alte trei şantiere se muncește, iar pe altele zece lucrările vor fi începute în această săptămână.

„Ne-am propus până la finele acestui an să ducem până la capăt acest program, de aceea o să încerc să urmăresc personal cum merge lucrul pe implementarea acestui proiect şi o să rog Ministerul Economiei să-mi prezinte săptămânal informațiile despre problemele care apar”, a spus Pavel Filip.

De asemenea, premierul a subliniat necesitatea comunicării strânse cu oamenii din localitățile în care sunt reparate drumurile: „Ne dăm seama că reparația drumurilor provoacă şi un anumit disconfort pe perioada activității şantierului, dar în schimb pe urmă oamenii vor avea de beneficiat”.

Programul național „Drumuri bune pentru Republica Moldova” prevede reabilitarea, până la sfârșitul acestui an, a 1200 de km de drumuri locale în 1200 de localități. Suma totală a investițiilor va constitui 1,6 miliarde de lei, bani alocaţi din Fondul rutier şi Bugetul de stat, potrivit unui comunicat difuzat de guvern..

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus