Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-05-08/guvernul-va-prezenta-raportul-anual-de-activitate-in-edin-a-plenara-a-parlamentului-din-saptam-na-cu-53876.html
Data: May 8, 2018 (21:57)

Guvernul va prezenta raportul anual de activitate în ședința plenară a Parlamentului din săptămâna curentă

Raportul anual privind implementarea Programului de activitate al Guvernului pentru anii 2016-2018 va fi prezentat în ședința plenară a Parlamentului din această săptămână. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, în ședința de astăzi, ordinea de zi a ședințelor plenare pentru săptămâna curentă.

Deputații vor mai audia Raportul Avocatului Poporului privind respectarea drepturilor și libertăților omului în Republica Moldova în anul 2017. Totodată, plenul Parlamentului va dezbate proiectul Planului național de acțiuni în domeniul drepturilor omului pentru anii 2018-2022.

Pe ordinea de zi mai figurează ratificarea Acordului cu Guvernul Turciei privind promovarea și protejarea reciprocă a investițiilor, precum și modificările legislative la Legea cu privire la antreprenoriat și întreprinderi.

Parlamentul se va convoca în ședință plenară vineri, 11 mai, începând cu ora 10.00, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.