Trimite e-mail | Printeaza
Politic
18.04.2018

Marian Lupu participă la reuniunea Biroului Adunării Parlamentare EURONEST

Șeful delegației naționale la Adunarea Parlamentară a Parteneriatului Estic, Marian Lupu participă la reuniunea Biroului Adunării Parlamentare EURONEST. Evenimentul are loc la Strasbourg.

Parlamentarii vor avea un schimb de opinii asupra mai multor documente. Urmare a discuțiilor, va fi aprobată ordinea de zi a sesiunii plenare a Adunării Parlamentare EURONEST, care va avea loc la Bruxelles, în perioada 26-27 iunie 2018.

Totodată, discuțiile vor viza proiectul Declarației politice, elaborată de Forumul femeilor din cadrul AP EURONEST, precum și amendamentele la decizia AP EURONEST despre crearea unui grup de lucru privind acordurile de asociere cu UE.

Adunarea Parlamentară EURONEST, constituită în 2011, reprezintă dimensiunea parlamentară a Parteneriatului Estic și o platformă de dialog între deputații din Parlamentul European și partenerii estici pe subiecte ce țin de implementarea reformelor politice, sociale și economice, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus