Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-04-02/ministrul-chiril-gaburici-i-viceprimministrul-cristina-lesnic-in-discu-ii-cu-operatorii-de-telefonie-53425.html
Data: Apr 2, 2018 (18:46)

Ministrul Chiril Gaburici și Viceprim-ministrul Cristina Lesnic, în discuții cu operatorii de telefonie fixă și mobilă

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, și Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, au organizat și desfășurat o ședință comună de lucru cu operatorii de telefonie fixă și mobilă, Ambasadorul Franței în Republica Moldova și Șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova. Ședința a avut loc în contextul implementării Deciziei protocolare privind măsurile de organizare a interacțiunii în domeniul telecomunicațiilor, semnată la sfârșitul anului 2017.

Discuțiile purtate în cadrul dialogului multilateral se înscriu în obiectivul comun de implementare a deciziei protocolare menționate și implementării agendei de lucru agreate în cadrul formatului 1+1 și 5+2, pe durata Președinției Italiene, în 2018, la OSCE.

Ședința s-a desfășurat în cadrul unui dialog constructiv, deschis și orientat spre identificarea unor soluții fezabile, anunță un comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.