Trimite e-mail | Printeaza
Economie
29.03.2018

Up Moldova licențiată pentru tichete de masă

Up Moldova licențiată pentru tichete de masă

Up Moldova – operatorul licențiat pentru emiterea tichetelor de masă pe ambele suporturi: hârtie și electronic, având cea mai mare rețea de magazine acceptante.

Compania Up Moldova este autorizată să preia comenzile angajatorilor din Republica Moldova și să ofere tichete de masă angajaților, pe care le vor putea utiliza în cea mai mare rețea de comercianți parteneri din întreaga țara.

Up Moldova a primit Licența de la  Agenția de Servicii Publice să emită tichete de masă, indiferent de suport. Astfel, Up Moldova este operatorul care deţine dreptul de emitere a tichetelor de masă în ambele formate: pe suport de hârtie şi pe suport electronic.

Acest fapt permite chiar de acum angajatorilor să comande tichete de masă Up Dejun. Acestea reprezintă un produs inovativ pentru ţara noastră. Valoarea unui tichet este de până la 45 de lei şi se oferă angajaţilor în baza contractului individual de muncă. Tichetele de masă aduc multiple beneficii atât pentru angajatori (scutirea de la plata taxelor, atragerea, motivarea și retenția echipelor), cât şi pentru angajaţi (creșterea puterii de cumpărare, dar și încurajarea unor obiceiuri alimentare sănătoase).

Dumitru Cozmolici, director general Up Moldova: „În acest moment suntem gata să procesam comenzile pentru angajatori și anunțăm cu mândrie că avem cea mai mare rețea, de peste 600 de comercianți parteneri pe întreg teritoriul Republicii Moldova, printre care cele mai mari rețele de magazine, restaurante, supermarket-uri, cantine etc. Ne propunem să construim relații pe termen lung cu fiecare angajator prin acordarea de servicii de cea mai buna calitate și oferirea unei experiențe memorabile atât angajatorului, cât și angajaților. Ne propunem ca tichetele de masă să fie prima alegere  ca instrument de motivare pentru menținerea și loializarea salariaților. Este doar primul pas și în curând vom anunța alte noi produse și servicii".

Portofoliul de servicii al grupului Up include: pentru angajați - tichete și carduri de masă, cadouri, vacanțe, oferte și reduceri; pentru angajatori - soluții corporative, cum ar fi carduri și platforme de gestiune a cheltuielilor profesionale etc. De asemenea, Grupul Up propune produse și servicii de recompensare, programe sociale și servicii pentru afiliați.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus