Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
20.03.2018

Pe Aeroportul Internațional Chișinău se activează în regim operațional

Pe Aeroportul Internațional Chișinău se activează în regim operațional

Astfel, pentru asigurarea traficului aerian conform orarelor de zbor, în ultimele 24 de ore au fost antrenare în procesul de deszăpezire circa 25 de utilajele tehnice din dotarea Avia Invest şi resurse de personal suplimentar, fiind deszăpezite 450 mii m2 din suprafaţa de mişcare a aeronavelor.

În pofida ninsorii și condițiilor climaterice severe înregistrate astăzi nici o cursă operată pe/de pe Aeroportul Chișinău nu a fost reținută sau anulată în legătură cu activitatea de deszăpezire a suprafețelor de lucru de la Aeroportul Internațional Chișinău.
 
Totodată, s-a aplicat constant material degivrant, circa 30 tone de reactivi lichizi și 25 tone de reactivi granulate, precum și utilaje  moderne de deszăpezire, astfel, încât să fie asigurate condiții optime pentru operarea în deplină siguranță a zborurilor pe Aeroportul Chișinău.

Mai mult, echipamentul tehnic este pregătit să intervină și pe timp de noapte, în condițiile în care ninsoarea va continua.
Amintim că Avia Invest a asigurat Aeroportul Chișinău cu echipamentul modern necesar pentru a interveni oricând în condiții meteo nefavorabile.

În prezent se intervine la evacuarea zăpezii de pe întreaga suprafaţă de mişcare și operare, anunță un comunicat al companiei Avia Invest.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus