Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-03-12/pavel-filip-ia-exprimat-regretul-in-legatura-cu-anun-area-demisiei-ministrului-justi-iei-alexandru-t-53058.html
Data: Mar 12, 2018 (20:30)

Pavel Filip și-a exprimat regretul în legătură cu anunțarea demisiei ministrului Justiției, Alexandru Tănase

În debutul ședinței de astăzi a Executivului, prim-ministrul Pavel Filip și-a exprimat regretul în legătură cu anunțarea demisiei ministrului Justiției, Alexandru Tănase, și i-a mulțumit pentru activitatea pe care a desfășurat-o în calitate de membru al Guvernului.

„Regret mult acest lucru, pentru că este un profesionist și în perioada scurtă de activitate pe care am avut-o împreună aici, la Guvern, am constatat că poate face foarte mult pentru reforma acestui domeniu. Îi mulțumesc pentru activitate și sunt sigur că va avea succes pe tărâmul pe care-l cunoaște foarte bine - tot ceea ce ține de dimensiunea justiției”, a menționat premierul.

Totodată, Pavel Filip a specificat că respectă decizia lui Alexandru Tănase, aceasta fiind un mod de a răspunde la atacurile de denigrare la adresa sa și de a proteja Guvernul de consecințele acestor atacuri, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.