Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.03.2018

Reuniunea Secretarilor generali ai Parlamentelor statelor membre OCEMN

Secretarul general adjunct al Parlamentului, Igor Klipii participă la cea de-a doua Reuniune a Secretarilor generali ai Parlamentelor statelor membre OCEMN.

Evenimentul, care are loc la Istanbul, pe data de 6 martie 2018, reunește Secretari generali ai organizațiilor interparlamentare care au statut de observator în cadrul APCEMN.

Discuțiile din cadrul reuniunii vor fi dedicate aniversării a 25-a a APCEMN și se vor referi la așteptările și provocările cooperării interparlamentare. Schimbul de opinii între participanți va permite identificarea unor soluții comune pentru diverse probleme regionale.

Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră a fost creată în 1993, la Istanbul, de către reprezentanții parlamentelor din 9 ţări - Albania, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova, România, Federaţia Rusă, Turcia şi Ucraina. Președinția la APCEMN pentru prima jumătate a anului 2018 este deținută de Parlamentul Republicii Albania, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus