Trimite e-mail | Printeaza
Politic
28.02.2018

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 1-16 martie 2018

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 1-16 martie 2018

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 1-16 martie 2018. În ședința de joi, 1 martie, deputații vor examina modificările și completările la Legea privind promovarea utilizării energiei din surse regenerabile, Codul subsolului, Legea privind Fondul Arhivistic al Republicii Moldova, Legea privind ocrotirea monumentelor.

De asemenea, Parlamentul urmează să ratifice Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare și Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare în vederea realizării proiectului ”Modernizarea serviciilor guvernamentale”, precum și Convenția dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Georgiei pentru evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit.

Pe agenda Parlamentului mai figurează proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei speciale de organizare și desfășurare a concursului public pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Consiliului pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității.

Săptămâna viitoare, plenul Parlamentului va audia Raportul anual al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova în anul 2017, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus