Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2018-01-17/mei-i-anrceti-vor-conlucra-pentru-o-mai-buna-calitate-a-serviciilor-operatorilor-de-telefonie-mobila-52278.html
Data: Jan 17, 2018 (17:43)

MEI și ANRCETI vor conlucra pentru o mai bună calitate a serviciilor operatorilor de telefonie mobilă

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, s-a întâlnit ieri cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), privind asigurarea calității serviciilor operatorilor de telefonie mobilă.

În cadrul discuției, ministrul Gaburici a abordat chestiunile prioritare și problemele din sectorul comunicațiilor electronice și tehnologiilor informației, inclusiv cele legate de asigurarea calității serviciilor operatorilor de telefonie mobilă, în mod special pe segmentul asigurării acoperirii semnalului de telefonie mobilă pe drumurile naționale.

S-a convenit asupra întocmirii unui plan de acțiuni care vizează măsuri îndreptate spre redresarea situației din domeniu.

Chiril Gaburici a ținut să menționeze că va conta pe o colaborare eficientă între regulatorul independent, ANRCETI, și Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova.