Trimite e-mail | Printeaza
Politic
20.12.2017

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi pentru ultimele ședințe plenare din sesiunea de toamnă

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi pentru ultimele ședințe plenare din sesiunea de toamnă

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare ale Parlamentului pentru perioada 21-22 decembrie 2017.

În ultimele două zile de ședințe plenare din sesiunea de toamnă, deputații vor dezbate mai multe proiecte de lege pentru lectura a doua. Este vorba de Programul ”Prima casă”, proiectul Codului aerian, cu privire la medicamentele de uz veterinar, privind cerințele generale de igienă a produselor alimentare, precum și exercitarea unor activități necalificate cu caracter ocazional desfășurate de zilieri. De asemenea, deputații vor mai dezbate Concepția securității informaționale a Republicii Moldova, proiectele de lege cu privire la Serviciul Vamal și sistemul administrației penitenciare, prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului.

Pe ordinea de zi mai figurează proiectul de hotărâre privind numirea în funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate al lui Vitalie Pîrlog, proiectul de lege pentru modificarea Constituției Republicii Moldova, precum și o serie de proiecte propuse pentru reexaminare.

Anterior, Biroul permanent a decis că sesiunea de toamnă a Parlamentului se va încheia pe data de 22 decembrie 2017, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus