Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
08.12.2017

O nouă rundă de granturi în cadrul Programului guvernamental Diaspora Engagement Hub

Biroul Relații cu Diaspora (BRD) din cadrul Cancelariei de Stat anunță o nouă rundă de granturi în cadrul Programului guvernamnetal Diaspora Engagement Hub (DEH). Scopul programului este de a-i susține pe moldovenii din străinătate în implementarea ideilor lor în Republica Moldova și de a pune în valoare capitalul uman al diasporei.
 
Diaspora Engagement Hub include trei subprograme care susțin: parteneriate tematice regionale (3 granturi a câte 93 986.50 MDL), abilitarea femeilor din diasporă (5 granturi a câte 93 986.50 MDL) și reîntoarcerea profesională a diasporei.
 
DEH este un program de granturi tematice, destinat cetățenilor originari din Republica Moldova aflați peste hotare și se desfășoară cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale ale Republicii Moldova în domeniul migrației și dezvoltării” în faza a II-a.
 
Termenul de aplicare: 08 decembrie 2017 – 28 februarie 2018. Termenul de implementare a proiectului (inclusiv raportarea finală) - 31 august 2018. Evaluarea proiectelor depuse va avea loc în luna martie 2018.
 
Mai multe detalii despre aceste subprograme găsiți aici:
http://brd.gov.md/ro/content/diaspora-engagement-hub-0

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus