Trimite e-mail | Printeaza
Economie
23.11.2017

MIEPO și CCI Moldo-Italiană invită companiile la Forul de Afaceri ”Agricultura 2017”

MIEPO și CCI Moldo-Italiană invită companiile la Forul de Afaceri ”Agricultura 2017”

Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană în parteneriat cu Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO) organizează Forul de Afaceri ”Agricultura 2017”.

La forum vor participa peste 80 de antreprenori, instituții de stat și ONG-uri pentru a discuta despre dezvoltarea sectorului și crearea unei creșteri durabile pentru agricultori.

Actuala ediție a forumului va promova produsele cu potențial sporit de export, precum și produsele bio, inclusiv apicole. De asemenea, vor fi prezentate ultimele noutăți și oportunități deschise pentru aceste sectoare, beneficiile membrilor asociațiilor și grupurilor de producători agricoli și cele mai importante surse de finanțare în agricultură.

Forul de Afaceri ”Agricultura 2017” este organizat în cadrul proiectului Business Bridge Platform, finanțat de Uniunea Europeană.

Evenimentul va avea loc pe 27 noiembrie 2017, în sala de conferințe al hotelului JOLLY ALON (str. Maria Cibotari, nr. 37), cu începere de la 14:00.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus