Trimite e-mail | Printeaza
Politic
22.11.2017

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, în ședința de astăzi, ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni. 

Deputații vor discuta proiectele de lege privind exercitarea unor activități necalificate cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, cu privire la asigurarea obligatorie de asistență medicală, întreprinderea de stat și municipală, cerințele generale de igienă a produselor alimentare.

Pe ordinea de zi a ședințelor plenare mai figurează proiectele de modificare și completare a Legii cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii, răspunderea disciplinară a judecătorilor, Depozitarul central unic al valorilor mobiliare, comitetele pentru formare profesională etc.

Deputații urmează să dezbată și proiectul de hotărâre al Parlamentului cu privire la executarea acțiunilor prevăzute în Raportul Comisiei speciale pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățământ. Totodată, urmează a fi ratificat Tratatul de la Marrakesh pentru facilitarea accesului la operele publicate al persoanelor nevăzătoare, cu deficiențe de vedere sau cu alte dificultăți de citire a materialelor imprimate.

Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 23 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus