Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.11.2017

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare

Parlamentul va organiza mâine, în cadrul ședinței plenare, audieri parlamentare cu privire la executarea Hotărârii Parlamentului, adoptată în baza Raportului Comisiei speciale pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățământ.

Deputații urmează să audieze și raportul anual 2016 al Curții de Conturi asupra modului de administrare și întrebuințare a finanțelor publice și patrimoniului public. Decizia a fost luată la ședința de astăzi a Biroului permanent al Parlamentului, care a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 16 – 24 noiembrie 2017.

În ședința de vineri, deputații vor discuta proiectele de lege cu privire la înregistrarea genetică judiciară, întreprinderea de stat și municipală, cerințele generale de igienă a produselor alimentare, alte proiecte de modificare și completare a legislației.

În săptămâna curentă, Parlamentul se va convoca în ședințe plenare joi, 16 noiembrie 2017, începând cu ora 11.00 și vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 10.00, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus