Trimite e-mail | Printeaza
Politic
26.10.2017

Andrian Candu către noul Președinte al Bundestagului Germaniei: Sunt încrezător că vor fi generate noi oportunități pentru intensificarea cooperării parlamentare

Președintele Parlamentului Andrian Candu a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Bundestagului Republicii Federale Germania, Wolfgang Schäuble cu ocazia alegerii în înalta funcție.
 
”Sunt încrezător că în perioada mandatului dumneavoastră vor fi generate noi oportunități pentru intensificarea cooperării parlamentare dintre Republica Moldova și Republica Federală Germania”, se menționează în mesajul transmis.
 
Andrian Candu i-a dorit succes Președintelui Bundestagului german în îndeplinirea misiunii. Totodată, Speakerul a menționat că, în contextul actual, Parlamentului Republicii Moldova îi revine un rol important în depășirea provocărilor agendei de integrare europeană.
 
”Am speranța că relațiile foarte bune dintre țările noastre, prin prietenia care ne leagă și prin relațiile de cooperare pe care le-am dezvoltat până în prezent, vor fi, în continuare, un argument pentru a beneficia de sprijinul legislativului german pentru eforturile noastre de apropiere de UE”, se mai spune în mesajul de felicitare.
 
Ministrul de finanțe în exercițiu al Germaniei, Wolfgang Schäuble a fost ales cu o majoritate covârșitoare în funcția de Președinte al Bundestagului, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus