Trimite e-mail | Printeaza
Politic
24.10.2017

Președintele Parlamentului Andrian Candu l-a prezentat efectivului militar pe noul ministru al Apărării

Președintele Parlamentului Andrian Candu l-a prezentat efectivului militar pe noul ministru al Apărării

Președintele interimar al Republicii Moldova Andrian Candu, președintele Parlamentului l-a prezentat, astăzi, efectivului militar pe ministrul Apărării Eugen Sturza.

Andrian Candu a menționat că Eugen Sturza a crescut într-o familie de militari astfel cunoaște nu din auzite nevoile ofițerilor și civililor din Armată. ”Ministrul Apărării are întreg suportul politic pentru îndeplinirea misiunii sale de apărare și dezvoltare a Armatei Naționale. Sper că prin numirea lui Eugen Sturza în calitate de ministru a fost pus capăt crizei instituționale și astfel de cazuri nu se vor repeta”, a declarat Andrian Candu în cadrul ceremoniei organizate la Ministerul Apărării.
 
Potrivit lui, Armata Națională nu trebuie să fie implicată în jocuri politice. Totodată, Andrian Candu a mulțumit viceministrului Apărării Gheorghe Galbura pentru faptul că a asigurat cu demnitate și patriotism interimatul funcției de ministru.

La rândul său, Eugen Sturza s-a referit la prioritățile sale în calitate de ministru al Apărării, printre care modernizarea armatei, creșterea gradului de profesionalism al militarilor, consolidarea cooperării cu partenerii internaționali, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus