Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.10.2017

Delegația Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a OSCE a avut o întrevedere cu Președintele de Onoare al AP OSCE

Delegația Parlamentului Republicii Moldova la Reuniunea de toamnă a Adunării Parlamentare a OSCE a avut, astăzi, o întrevedere cu Președintele de Onoare al AP OSCE, Ilkka Kanerva, Reprezentantul Special al AP OSCE pentru mediere, membru al delegației Parlamentului Finlandei.

În cadrul discuțiilor, părțile au făcut un schimb de opinii referitor la stadiul actual al procesului de reglementare a conflictului transnistrean și acțiunile care urmează a fi întreprinse pentru a avansa în dialogul cu reprezentanții Tiraspolului. Parlamentarii moldoveni au comunicat despre ultimele evoluții pe marginea acestuia.

Un subiect aparte al întrevederii l-a constituit suportul și contribuția parlamentarilor, inclusiv al AP OSCE, la procesul de negocieri.
 
Întrevederea a avut loc în marja Reuniunii de toamna a AP OSCE, care se desfășoară în Principatul Andorra, în perioada 2-5 octombrie 2017. Din componența delegației fac parte deputații Anatolie Gorilă, șeful interimar al delegației și Ion Casian, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus