Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.10.2017

44 de candidați, admiși la proba interviu la concursul pentru ocuparea funcțiilor de Secretar general de stat în cadrul ministerelor

Comisia pentru organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior s-a întrunit astăzi în ședință pentru a examina dosarele depuse la concursul pentru funcțiile de Secretar general de stat în cadrul ministerelor.

Astfel, la proba interviu au fost admiși 44 de candidați, dintre care la Ministerul Economiei și Infrastructurii – 4 persoane, la Ministerul Finanțelor – 3 persoane, la Ministerul Justiției – 2 persoane, la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene – 2 persoane, la Ministerul Afacerilor Interne – 5 persoane, la Ministerul Apărării – 10 persoane, la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării – 2 persoane, la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale – 7 persoane, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului – 9 persoane. Lista completă a candidaților promovați la proba interviu se anexează.

Interviurile vor fi organizate în perioada 16 – 17 octombrie a.c..

Totodată, concursul pentru ocuparea funcțiilor de Secretar general adjunct al Guvernului a fost prelungit până pe data de 16 octombrie 2017.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus