Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2017-10-02/ministrul-afacerilor-externe-andrei-galbur-a-avut-o-intrevedere-cu-secretarul-de-stat-al-ministerulu-50772.html
Data: Oct 2, 2017 (20:33)

Ministrul afacerilor externe Andrei Galbur a avut o întrevedere cu secretarul de stat al ministerului afacerilor externe finlandez, Samuli Virtanen

În marja Conferinţei de la Riga, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene, Andrei Galbur a avut o întrevedere cu secretarul de stat al ministerului afacerilor externe finlandez, Samuli Virtanen.

Discuţiile din cadrul întrevederii au vizat agenda relaţiilor bilaterale moldo-finlandeze şi perspectivele avansării acestora. Interlocutorii au vorbit despre necesitatea impulsionării cooperării bilaterale spre consolidarea capacitaților de comunicare a beneficiilor integrării europene în rândul cetățenilor Republicii Moldova.

Potrivit MAEIE, oficialii au mai efectuat un schimb de opinii asupra ultimelor evoluţii din regiune în plan politic, economic şi de securitate.

În altă ordine de idei, a fost abordată tematica pregătirilor pentru summit-ul Parteneriatului Estic din noiembrie curent.