Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2017-09-12/viceministrul-de-externe-lilian-darii-a-avut-o-intrevedere-cu-noul-reprezentant-al-unicef-desiree-jo-50469.html
Data: Sep 12, 2017 (22:25)

Viceministrul de externe Lilian Darii a avut o întrevedere cu noul reprezentant al UNICEF, Desiree Jongsma

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene, Lilian Darii, a avut o întrevedere astăzi, 12 septembrie 2017, cu noul reprezentant al Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii - UNICEF în Republica Moldova, Desiree Jongsma, cu ocazia prezentării scrisorilor de cabinet.

Viceministrul Darii a asigurat-o pe reprezentantul UNICEF în Republica Moldova de întregul sprijin în îndeplinirea mandatului său.

Oficialul moldovean şi-a exprimat încrederea că Programul de ţară UNICEF pentru anii 2018-2022 va fi realizat cu succes. În același timp, el a subliniat interesul autorităților Republicii Moldova de a coopera eficient cu UNICEF pentru realizarea proiectelor de interes comun, inclusiv în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Potrivit MAEIE, Desiree Jongsma a dat asigurări că echipa de ţară UNICEF va susţine agenda Guvernului Republicii Moldova în domeniul protecţiei copiilor, dar şi pentru implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă pertinente acestei problematici.