Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2017-09-07/pavel-filip-a-avut-astazi-o-intrevedere-cu-fondatoarea-shi-directoarea-organizatziei-britanice-de-ca-50385.html
Data: Sep 7, 2017 (00:04)

Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu fondatoarea şi directoarea organizaţiei britanice de caritate MAD-Aid, Victoria Dunford

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre unul dintre cele mai importante proiecte ale organizaţiei, Centrul pentru copii cu dizabilități „Phoenix” din raionul Râșcani, dar şi despre viitorul proiect privind deschiderea unui azil de bătrâni, care  să devină sustenabil economic. Adică copiii acestora, rudele şi alţi donatori să achite pentru aflarea persoanelor în etate în azilul de bătrâni.
 
Premierul a exprimat recunoștință pentru grija și investițiile făcute în deschiderea și desfășurarea activității Centrului, accentuând importanța unor astfel de proiecte pentru cetățenii noştri, care au nevoie de aceste servicii. În acest context, Pavel Filip a menționat că țara noastră are nevoie de ajutorul cetățenilor săi plecați peste hotare pentru a face schimbări în bine, care vor fi resimțite de fiecare cetăţean în parte.
 
Totodată, Prim-ministrul a exprimat deschiderea Guvernului pentru a oferi tot suportul necesar în realizarea proiectelor sociale.
 
Organizația MAD-Aid contribuie la ameliorarea standardelor de îngrijire medicală și a calităţii vieţii pentru persoane cu dizabilităţi fizice care locuiesc în zona rurală a Republicii Moldova, precum şi la ameliorarea condiţiilor de instruire a copiilor cu dizabilităţi. Fondatoarea MAD-Aid, Victoria Dunford este conaționala noastră stabilită de câțiva ani în Marea Britanie, cunoscută pentru actele de caritate și o atenție deosebită față de persoanele cu nevoi speciale din Republica Moldova.