Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2017-09-05/uniunea-europeana-va-implementa-in-republica-moldova-7-proiecte-twinning-in-valoare-de-7-milioane-de-50338.html
Data: Sep 5, 2017 (08:38)

Uniunea Europeană va implementa în Republica Moldova 7 proiecte Twinning în valoare de 7 milioane de Euro

Din septembrie 2017, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova va implementa  7 proiecte Twinning noi, care fac parte din Planul Anual de Acțiuni Republica – Moldova – Uniunea Europeană 2013. Valoarea totală a proiectelor constituie 6,85 milioane de Euro. Alte două proiecte Twining sunt în proces de pregătire.
 
Menţionăm că până în prezent Republica Moldova a beneficiat de 31 de proiecte Twinning.  Asistența UE prin intermediul proiectelor Twinning contribuie la îndeplinirea obiectivelor înscrise în Acordul de Asociere UE-Republica Moldova, prin asigurarea resurselor financiare și a intervențiilor de consolidare a capacităților instituționale pentru instituțiile cheie din Republica Moldova, necesare pentru a putea răspunde provocărilor legate de implementarea aquis-ului comunitar, în cadrul AA/DCFTA, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.