Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.08.2017

Agenții economici din Moldova sunt invitați să participe la Global Business Forum, în Georgia

Agenții economici din Moldova sunt invitați să participe la Global Business Forum, în Georgia

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) vă informează cu privire la desfășurarea Global Business Forum, în Georgia, în perioada 15-16 Septembrie 2017.

Gazda evenimentului va fi orașul Tbilisi, unde se așteaptă participarea a peste 200 de delegați ai Georgiei și internaționali, inclusiv autorități guvernamentali, proprietarii de afaceri de renume mondial, directorii executivi, investitori și antreprenori din întreaga lume.

Invitați speciali:
Giorgi Gakharia - Ministrul Economiei şi Dezvoltării Durabile al Georgiei;
Dimitry Kumsishvili - Prim-Vicepremier și Ministru de Finanțe al Georgiei.

În cadrul forumului vor participa speakeri renumiți din Georgia, SUA, MB, Franța, Turcia și China.

Forumul cu genericul "Provocările secolului XXI în afaceri" este organizat de către Union of Business Ladies UBL, care întrunește un grup de femei antreprenoare cu o experință de 10 de ani de lucru în echipă, având parteneriate bine stabilite atât local cât și global.

Scopul Global Business Forum este de a acționa ca o platformă remarcabilă a companiilor de top din Georgia și cele internaționale pentru a se conecta, a împărtăși experiențe și de a dezvolta noi parteneriate.

Odată ce evenimentul prezintă interes pentru Dumneavoastră, solicităm respectuos confirmarea prin înregistrarea electronică accesând link-ul - http://ubl.ge/about/events/global-business-forum1.

Menţionăm că MIEPO nu acoperă cheltuielile de participare ale antreprenorilor la aceast forum.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați - 022 27 36 54, office@miepo.md.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus