Trimite e-mail | Printeaza
Social
15.08.2017

Concurs pentru selectarea proiectelor de profilaxie şi prevenire a riscurilor de îmbolnăvire

Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) a lansat luni, 14 august, un concurs de selectare a două proiecte de profilaxie şi prevenire a riscurilor de îmbolnăvire cu HIV şi SIDA în grupurile cu risc sporit de infectare. Proiectele vor fi finanţate din mijloacele alocate pentru 2017 în fondul măsurilor de profilaxie al CNAM.

Solicitant al finanţării poate fi orice instituţie, asociaţie sau fundaţie non-profit, înregistrată în Republica Moldova, care dispune de o experienţă de minimum trei ani în implementarea unor proiecte similare.

Termenul-limită de depunere a dosarelor este 15 septembrie 2017, ora 17.00. Propunerile de proiect şi documentele aferente vor fi prezentate în plic sigilat la Cancelaria CNAM (mun. Chişinău, str. Vlaicu Pârcălab, nr. 46), iar deschiderea plicurilor va avea loc pe 18 septembrie 2017, ora 11.00, la sediul central al CNAM.

Cuantumul total al alocaţiilor financiare nerambursabile pentru proiectele de profilaxie şi prevenire a riscurilor de îmbolnăvire constituie două milioane de lei.

Detalii despre conţinutul dosarului şi procedura de depunere a propunerii de proiect puteţi afla accesând site-ul cnam.md.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus