Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.08.2017

În premieră, Parlamentul are propria identitate vizuală

Parlamentul Republicii Moldova, în premieră, are propria identitate vizuală. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, la finele sesiunii de primăvară 2017, Ghidul de identitate al instituției.

Identitatea vizuală presupune o prezentare uniformizată a Parlamentului Republicii Moldova prin toate mijloacele de comunicare inclusiv borșuri, publicații, prezentări, cărți de vizită, documente de lucru etc.

Aceasta a fost realizată fiind folosit ca simbol clădirea Legislativului, care este redată cu un număr optim de elemente din punct de vedere stilistic. Astfel, a fost creat un stil unic al Parlamentului, format dintr-o familie de fonturi comună, o paletă de culori nouă inspirată din aspectul cladirii și un sistem de elemente și texturi care formează baza identității instituției.

Documentul stabilește principiile de design și identitate care urmează a fi aplicate în diferite contexte. Obiectivul acestuia este de a oferi Parlamentului o imagine ușor de recunoscut și o poziționare instituțională coerentă în procesul de comunicare atât intern, cât și public, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus