Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.08.2017

Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul Michael Scanlan, şeful Misiunii OSCE în Moldova

La 3 august curent, Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul Michael Scanlan, şeful Misiunii OSCE în Moldova.
 
În cadrul întrevederii au fost abordate aspecte ale situaţiei actuale în procesul de reglementare transnistreană, rezultatele obţinute în cadrul grupurilor de lucru sectoriale și priorităţile de activitate pentru perioada următoare.
 
De asemenea, Vicepremierul a informat despre ultimele evoluţii în procesul de negocieri referindu-se, în special, la situaţia şcolilor cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană, problema terenurilor agricole amplasate după traseul Râbniţa-Tiraspol, subiectul autovehiculelor cu plăci din regiunea transnistreană, ş.a., subliniind că autorităţile de la Chişinău vor continua să depună eforturi şi pe viitor întru a identifica soluţii tangibile la problemele cu care se confruntă agenţii economici şi locuitorii din regiunea transnistreană.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus