Trimite e-mail | Printeaza
Sanatate
19.07.2017

Premierul Filip: Nu va fi închis niciun spital, scopul reformei este îmbunătățirea calității serviciilor medicale

Prim-ministrul Pavel Filip a început ședința de astăzi a Executivului cu precizări privind reforma spitalelor, care a trezit discuții controversate în societate.
 
„Nimeni nu are de gând să închidă niciun spital acum. Fac un apel către toţi să stea liniştiţi”, a spus Pavel Filip şi a solicitat Ministerului de resort să comunice mai eficient despre această reformă, pentru a spulbera toate speculațiile privind închiderea spitalelor.
 
În același timp, șeful Executivului a reiterat importanţa realizării celor trei reforme în domeniul sănătăţii publice, medicinei primare şi al sistemul spitalicesc, care să asigure îmbunătățirea serviciilor medicale, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.
 
„Fiecare reformă este orientată să ofere servicii de calitate. Avem foarte mulţi „prieteni” care încearcă să interpreteze activitatea Guvernului. Reformele nu sunt pe placul şefilor care conduc unele unităţi şi au de pierdut fotolii, dar în acelaşi timp, aceste reforme vor fi pe placul cetăţenilor”, a conchis  Pavel Filip.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus