Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
18.07.2017

100 de mii de țigarete de proveniență Duty-Free, reținute de către Echipele Mobile ale Serviciului Vamal

100 de mii de țigarete de proveniență Duty-Free, reținute de către Echipele Mobile ale Serviciului Vamal

Ofițerii Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal au identificat și anihilat o schemă de trafic ilicit cu țigarete, procurate din  magazinele Duty-Free din regiunea transnistreană.  Pe acest caz este documentat un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 41 de ani, despre care serviciile specializate ale Vămii dețineau informații că ar fi implicat în transportarea ilegală a produselor de tutungerie din regiunea transnistreană, prin ocolirea posturilor vamale interne de control.

Reținerea a avut loc vineri, 14 iulie, în proximitatea PVIC ”Hârbovăț”, după ce inspectorii Echipelor Mobile au stopat pentru verificări autoturismul condus de către cetățeanul documentat. În rezultatul controlului fizic efectuat, vameșii au depistat 100 de mii de țigarete, marca ”Minsk”, fără timbre de acciz.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate în schema de trafic ilicit cu produse de tutungerie. Conform procedurii, bunurile au fost reținute în vederea consficării, iar unitatea de transport a fost indisponibilizată pe teritoriul biroului vamal Centru până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus