Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
13.07.2017

Un microbuz cu cetăţeni moldoveni a fost implicat într-un accident rutier în Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe si Integrării Europene s-a autosesizat pe marginea accidentului rutier produs în Ucraina, în noaptea zilei de 13 iulie, in jurul orei 02.40,  la  km  178  al şoselei Odesa-Kiev, lângă localitatea Nesterivka, reg. Cerkasî, unde un microbuz „VOLKSWAGEN Т-4”, în care se aflau cetățeni moldoveni, s-a izbit puternic de o autospecială a pompierilor.

Potrivit celor mai recente informații recepționate de la autoritățile ucrainene de către Ambasada Republicii Moldova în Ucraina, în microbuz se aflau 10 pasageri, cetăţeni moldoveni. Urmare a accidentului, şoferul microbuzului şi doi pasageri, cu diverse traume şi leziuni corporale, care nu prezintă pericol pentru viaţă, au fost transportaţi la spitalele din Uman şi Mankivka pentru investigaţii, unde le-au fost acordate toate serviciile medicale necesare. 

Ambasada Republicii Moldova de la Kiev este în contact cu autoritățile ucrainene.  Ministerul a activat celula de criză care are ca scop coordonarea tuturor acţiunilor privind acordarea asistenței cetățenilor moldoveni.

Pentru mai multe detalii rudele pot apela: +380683842016 - numărul de urgență al Ambasadei Republicii Moldova la Kiev şi +37362177555 - numărul de urgenţă al Celulei de Criză a MAEIE.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus