Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.07.2017

Grupul de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Parlamentului Republicii Austria efectuează o vizită în Republica Moldova

Grupul de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Parlamentului Republicii Austria efectuează o vizită în Republica Moldova, în perioada 3-6 iulie 2017.

Parlamentarii austrieci vor avea întrevederi cu Președintele Parlamentului Andrian Candu, Președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Valentina Buliga și un prânz de lucru cu Vicepreședintele Parlamentului Iurie Leancă. Delegația Parlamentului Austriei va mai discuta cu deputații din Grupul de prietenie din cadrul Parlamentului Republicii Moldova, precum și cu reprezentanții fracțiunilor și grupurilor parlamentare.

Totodată, parlamentarii austrieci vor vizita raionul Nisporeni, pentru a se familiariza cu două dintre proiectele implementate cu suport austriac: proiectul de alimentare cu apă Prut-Nisporeni și Școala profesională Vinăria din Nisporeni.

Delegația austriacă este formată din parlamentarii Robert Lugar, Anton Heinzl, Angela Fichtinger, Hubert Fuchs și Matthias Köchl, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus