Trimite e-mail | Printeaza
Economie
02.06.2017

Noul șef al Oficiului Băncii Mondiale în Moldova este Anna Akhalkatsi

Noul șef al Oficiului Băncii Mondiale în Moldova este Anna Akhalkatsi

Noul conducător al reprezentanței a fost prezentat Premierului Moldovei în cadrul întrevederii sale cu Directorul de țară al Grupului Băncii Mondiale (BM) pentru Belarus, Republica Moldova şi Ucraina, Satu Kahkonen.

Noul manager de țară își va începe activitatea la sfârșitul lunii iulie a.c.. În context, Premierul Pavel Filip a spus că Guvernul apreciază mult eforturile depuse de Alex Kremer pentru perioada mandatului său și a mulțumit acestuia pentru implicarea în dezvoltarea proiectelor de modernizare a țării. Totodată, șeful Executivului a urat succes în activitate noului reprezentant al instituției în Republica Moldova.
 
„Vom merge în continuare pe implementarea proiectelor benefice pentru cetățeni. Obiectivul meu și al echipei guvernamentale este ca până la alegerile parlamentare să avem o țară cu foarte multe reforme dezvoltate, care să producă în mod real efecte pentru oameni. De asemenea, un alt obiectiv este ca parcursul european să devină ireversibil. Există deja o dinamică pozitivă în acest sens, care ne arată că ne mișcăm în direcția corectă”, a conchis Pavel Filip.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus