Trimite e-mail | Printeaza
Politic
24.05.2017

Prim-ministrul va prezenta raportul de activitate în plenul Parlamentului

Parlamentul va audia raportul Prim-ministrului Republicii Moldova privind implementarea programului de activitate al Guvernului 2016-2018 la 26 mai curent.

Deputații se vor întruni la 25 și 26 mai curent, conform deciziei de astăzi a Biroului Permanent, care a adoptat ordinea de zi a ședințelor în plen ale Parlamentului pentru perioada 25 mai - 2 iunie.

În următoarele două săptămâni urmează să fie examinat proiectul legii integrității, proiectul de hotărâre privind numirea în funcție a unor membri ai Consiliului de Observatori al instituției publice naționale a audiovizualului Compania ”Teleradio-Moldova”, precum și proiectul de hotărâre privind numirea în funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție.

De asemenea, Biroul Permanent a aprobat regulamentul pentru instituirea și conferirea distincțiilor Parlamentului Republicii Moldova. Pentru merite deosebite și contribuție remarcabilă, Parlamentul va putea conferi persoanelor juridice și fizice Medalia Democrației, Diplome de onoare și Diplome de gradul I, II și III, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus