Trimite e-mail | Printeaza
Economie
10.05.2017

Experienţa companiilor cehe inspiră antreprenorii moldoveni

Experienţa companiilor cehe inspiră antreprenorii moldoveni

Atragerea investiţiilor cehe şi schimbul de experienţă au ghidat interesul vizitei Prim-ministrului Pavel Filip şi a delegaţiei oamenilor de afaceri din Republica Moldova la trei întreprinderi din Cehia cu renume în domeniul ingineriei şi iluminării stradale.
 
Astfel, delegaţia condusă de Premierul Pavel Filip a avut ocazia să se documenteze despre activitatea unei companii de inginerie din Republica Cehă cu sediul în Plzen, care oferă servicii de la schița inițială, prin concept, proiectare, calcul și testare, până la producția de piese și produse prototip pentru transportul auto, feroviar şi aviatic.
 
În contextul semnării Memorandumului de înţelegere cu privire la colaborarea în domeniul eficienţei energetice şi a altor domenii conexe, semnat între Republica Moldova şi Republica Cehia, delegaţia a vizitat o întreprindere specializată în domeniul iluminării publice conform conceptului „smart city”. Compania se ocupă de proiectarea şi dezvoltarea propriilor sisteme de control inteligent pentru iluminat, care asigură o distribuție de lumină adecvată pentru fiecare situație.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus