Trimite e-mail | Printeaza
Politic
11.04.2017

ONU va lansa un nou Cadru de Asistenţă pentru Dezvoltare în Republica Moldova pentru perioada 2018-2022

ONU va lansa un nou Cadru de Asistenţă pentru Dezvoltare în Republica Moldova pentru perioada 2018-2022

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Lilian Darii a primit-o astăzi pe Coordonatul rezident ONU, reprezentat permanent PNUD în Republica Moldova, Dafina Gercheva.
 
În cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat despre noul Cadru de Asistenţă pentru Dezvoltare în Republica Moldova pentru perioada 2018-2022, care urmează a fi semnat în viitorul apropiat. Viceministrul Lilian Darii şi-a exprimat convingerea că acest document va contribui esenţial la realizarea strategiilor şi documentelor de dezvoltare ale Republicii Moldova, precum şi la implementarea angajamentelor internaţionale asumate de către ţara noastră.
 
De asemenea, oficialii au trecut în revistă acţiunile derulate sub egida Consiliului Naţional de Coordonare pentru Dezvoltare Durabilă în contextul realizării Agendei 2030 şi a procesului de naţionalizare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Potrivit MAEIE, viceministrul Lilian Darii a mulţumit oficialului ONU pentru sprijinul acordat la implementarea măsurilor de consolidare a încrederii dintre populaţia de pe ambele maluri ale râului Nistru şi a dat asigurări că autorităţile Republicii Moldova vor coopera în continuare cu UNDP în vederea realizării proiectelor de interes comun.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus