Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2017-02-22/pavel-filip-republica-moldova-poate-fi-o-destina-ie-atractiva-pentru-investitori-47626.html
Data: Feb 22, 2017 (20:07)

Pavel Filip: Republica Moldova poate fi o destinație atractivă pentru investitori

Prim-ministrul Pavel Filip a participat astăzi la evenimentul organizat cu prilejul încheierii mandatului Președintelui Băncii Comerciale Mobiasbanca, Ridha Tekaia, în Republica Moldova.
 
În mesajul său, Pavel Filip a mulțumit omului de afaceri pentru maniera în care și-a exercitat mandatul, pentru integritatea și responsabilitatea de care a dat dovadă. ”Investițiile sunt binevenite în Republica Moldova, iar exemplul dumneavoastră ne demonstrează că țara noastră poate fi atractivă pentru mediul de afaceri, poate fi o destinație bună și pentru alți investitori”, a menționat Premierul.
 
Totodată, șeful Cabinetului de miniștri și-a exprimat recunoștința pentru implicarea activă pe care a avut-o Ridha Tekaia în procesul de dezvoltare a comunității de business din Republica Moldova, inclusiv în calitate de Președinte al Asociației Investitorilor Străini și vicepreședinte al Asociației Businessului European. ”Vă mulțumesc pentru colaborarea pe care am avut-o în cadrul Consiliului Economic. Pe această platformă am reușit să discutăm despre multe problemele cu care se confruntă mediul de afaceri din Republica Moldova și să găsim împreună soluții”, a conchis Pavel Filip.
 
La rândul său, Ridha Tekaia a apreciat deschiderea și atenția cu care este tratată comunitatea de business în Republica Moldova, inclusiv oportunitatea oferită mediului de afaceri de a-și exprima viziunea și de a discuta despre provocările pe care le întâlnește în activitate, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.