Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.02.2017

Comisia economie, buget și finanțe a selectat candidatul la funcția de Director al Consiliului de administrație al ANRE

Comisia economie, buget și finanțe a selectat candidatul la funcția de Director al Consiliului de administrație al ANRE

Comisia economie, buget și finanțe a selectat candidatul la funcția de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Este vorba de Tudor Copaci, care a acumulat punctajul maxim la concurs.

Comisia economie, buget și finanțe a desfășurat ieri o ședință, în cadrul căreia a intervievat cei 10 candidați admiși la concurs, evaluând performanțele lor profesionale și manageriale. Punctajul maxim cumulativ la concurs l-a obținut Tudor Copaci – 821 de puncte, urmat de Victor Parlicov (750 de puncte), Vasile Daud (615 puncte), Alexandru Lupan (597 de puncte) și Mihail Cernei (545 de puncte). Ceilalți candidați au acumulat următorul punctaj: Sergiu Ungureanu – 503 puncte, Dorin Dușciac – 472 de puncte, Iurie Ursu – 423 de puncte, Anatolie Cainareanu – 400 de puncte, Ion Matei – 339 de puncte.

Comisia economie, buget și finanțe va propune candidatura lui Tudor Copaci Președintelui Parlamentului, iar, ulterior, plenul Parlamentului se va expune, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus