Trimite e-mail | Printeaza
Economie
14.02.2017

Serviciul Fiscal de Stat: 16 cazuri de abatere de la legislația fiscală înregistrate în câteva centre comerciale din capitală

Astăzi, 14 februarie 2017, Serviciului Fiscal de Stat a desfășurat o operațiune amplă de specialitate menită să combată abaterile de la legislație la compartimentul disciplinei de casă. Angajați ai SFS au descins în câteva centre comerciale din capitală, efectuând acțiuni de verificare a respectării legislației de către comercianți.

În acest scop, funcționarii Fiscului au efectuat cumpărături de control de la un șir de comercianți de haine, încălțăminte și produse cosmetice. Drept rezultat, au fost înregistrate 16 cazuri de abatere de la legislația fiscală, cum ar fi: neeliberarea bonului de casă, lipsa actelor de proveniență a mărfurilor supuse comercializării, împiedicarea controlului și excedent de numerar. Comercianții s-au ales cu acte de control pentru abaterile stabilite, iar potrivit legislației pentru o astfel de abatere ei riscă amendă de la 5 la 7 mii de lei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus