Trimite e-mail | Printeaza
Politic
08.02.2017

Președintele Parlamentului Andrian Candu a avut o întrevedere cu Spikerul Camerei Comunelor

Președintele Parlamentului Andrian Candu a avut o întrevedere cu Spikerul Camerei Comunelor Rt Hon. John Bercow, cu puțin timp înaintea votului forului legislativ pentru declanșarea procedurii de ieșire a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din Uniunea Europeană.

Cei doi oficiali au exprimat interesul pentru păstrarea unor relații bune și dezvoltarea acestora indiferent de statutul Marii Britanii în raport cu Uniunea Europeană.

Spikerul Camerei Comunelor l-a felicitat pe Andrian Candu pentru progresul în devoltarea democratică a Republicii Moldova din ultima perioadă. El a salutat agenda de reforme prezentată de Președintele Parlamentului, optând pentru dezvoltarea și păstrarea valorilor democratice, egalității, luptei cu corupția și a unei pieți libere în Europa.

Președintele Parlamentului l-a invitat pe spikerul Camei Comunelor la Chișinău. Invitația a fost acceptată de Rt Hon John Bercow. De menționat că  Rt Hon John Bercow este dintr-o familie care a emigrat din România în Marea Britanie la începutul secolului al XX-lea, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus